Vèncer les reticències a l’hora de comprar de segona mà

Sovint passa que ens trobem, dins de nosaltres mateixos, una mena de resistència a comprar articles de segona mà.D’entre les motivacions que pot tenir aquest rebuig, en destaquen dues: el desig (que percebem com a gairebé una necessitat) de tenir sempre l’última novetat disponible al mercat i la desconfiança pel que fa a l’estat i la durabilitat que ens poden oferir els productes de segona mà, però hem de vèncer aquestes reticències a la compra de productes de segona mà.

L’estil de vida actual, condicionat pel consumisme més agressiu, ens aboca a voler sempre allò més nou, les coses “velles” ens fan nosa. I el concepte de “vell” ha patit un canvi significatiu comparat amb com es veia fa un grapat de dècades. Ara fa l’efecte que una peça de roba queda obsoleta d’una temporada per l’altra, un aparell electrònic ha de ser substituït per un de nou quan tot just ens hem acostumat a com funciona i fins i tot els mobles ens semblen tronats al cap de ben pocs anys de tenir-los.

Quan ens hi parem a pensar, però, veiem que totes aquelles coses de què ens estem desfent són exactament igual de funcionals que les que hem triat per substituir-les i, a més a més, continuen tenint vigència pel que fa a l’estil i l’estètica. I moltes d’aquestes coses que encara tenen tota una vida per endavant arribaran al mercat de la segona mà. Aleshores, si necessitem adquirir un nou producte, podem estar segurs que a la nostra botiga de segona mà de confiança hi trobarem un article que s’ajusti a allò que busquem, tant pel que fa a prestacions com pel que fa a estil.

Però, si compro de segona mà, com puc saber que allò que compri no serà defectuós o no s’espatllarà al cap de no-res?

Bé, aquest és un risc que certament corres quan compres un article de segona mà a un particular que l’única cosa que et pot donar, en el millor dels casos, és un tiquet de compra. Aquí és on entren en joc les botigues especialitzades en compravenda d’articles de segona mà. En un d’aquests establiments, els professionals que hi treballen avaluen els articles abans de posar-los a la venda i no oferiran als seus clients un producte en mal estat. A més a més, donaran una garantia per als articles que posen a la venda, de manera que, com a compradors, estarem protegits en cas que allò que haguem adquirit tinguii problemes que no s’hagin pogut identificar en el moment de la seva adquisició per part de la botiga.

Vèncer les reticències a comprar de segona mà.

Així doncs, si comprar a les botigues de segona mà vol dir aconseguir articles totalment funcionals i vigents, amb la seguretat que si passés res tenim garantia del venedor i, a més a més, estem pagant un preu molt inferior al d’un producte nou, per què no li donem una oportunitat i visitem aquestes botigues la propera vegada que necessitem res de nou?

Second Company un món ple de segones oportunitats.

Política de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookies

Política de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitat

Termes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicions