Història d’una guitarra

second_company_història_guitarra

Aquesta és la meva història, la història d’una guitarra!
El meu primer concert va ser a un esdeveniment de final de curs de l’institut. Els pares del meu amo m’havien comprat prop d’un any enrere i ell havia assajat amb mi moltes i moltes hores. La veritat és que, tot i ser un músic novell, el concert va sortir prou bé: tots els professors el van felicitar i els pares i els alumnes el van aplaudir més fort i més estona que a la majoria.

Després d’aquell en van venir alguns més, a l’escola de música i a la festa major del poble. El meu amo es prenia la música molt seriosament i hi dedicava molt de temps. Va formar un grup amb uns amics i assajàvem al garatge d’un d’ells.

Passat un temps la cosa va anar a més i apuntaven maneres com a músics professionals. Jo soc una guitarra pensada per a principiants; sono bé i tinc uns acabats bons, però no puc oferir el que ofereix un instrument d’altres gammes. Va arribar un punt en què patia força i no portava gaire bé la pressió d’haver d’estar en una sala de concerts professional amb una exigència alta.

En un concert fins i tot se’m va trencar una corda: va ser el moment en què he passat més vergonya de la meva vida. Finalment, vam prendre la decisió més encertada i van comprar una guitarra que li pogués donar el que necessitava. Va ser un alleugeriment, la veritat, per fi vaig poder deixar d’estar en tensió. Però, és clar, vaig passar a estar arrepenjada en un racó, i això no era gaire divertit.

Al cap d’un temps el meu amo se’n va adonar i va decidir portar-me a Second Company. Allà vaig estar-m’hi un parell de mesos fins que una altra noia em va comprar per començar la seva aventura al món de la música. Amb ella ja he viscut un parell de recitals i també passem moltes hores assajant: fa pinta que també anirà pel camí de ser una guitarrista professional.

Em fa molt contenta haver pogut acompanyar dos artistes en la seva formació, i tant de bo que aquesta nova mestressa em torni a Second Company quan el nostre temps passi per així arribar a veure el naixement d’un tercer artista!

Dona una nova vida a tot allò que no utilitzes. Economia circular, economia Second Company

Política de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookies

Política de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitat

Termes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicions