Història d’un mòbil

Història d'un mòbil

Aquesta és la meva història, la història d’un mòbil!

Quan vaig arribar a la meva primera casa vaig ser molt feliç, tanta felicitat com un mòbil pot arribar a sentir, tota era meva. Enviar el meu primer missatge, fer la primera trucada, la primera foto, penjar coses a les xarxes socials… Vaig acompanyar el meu amo a la feina, i allà, els minuts lliures els aprofitava per agafar-me i mirar el Whatsapp, obrir l’Instagram un moment o fer una partideta ràpida a algun joc. També vaig ser el seu company en viatges per diferents indrets d’Europa, pels quals ens vam moure gràcies a la meva aplicació de mapes i els quals vam immortalitzar amb la meva càmera que, mal m’està dir-ho a mi, té una resolució envejable. Vam pagar junts a bars, restaurants, cinemes, supermercats i llibreries i vam buscar informació de tota mena a internet.

Era una d’aquelles relacions en què va tot tan i tan bé que no t’imaginaries mai que hagi d’acabar. Fins que un dia vaig començar a sentir que parlava d’un mòbil nou i el món se’m va ensorrar. Ja em veia abandonat al fons d’un calaix o enterrat en un abocador. I jo encara tenia tant per oferir!

Però, afortunadament, el meu destí no va ser aquell. Vaig tenir la sort que el meu antic amo em va portar a Second. Allà vaig viure el més semblant a un spa que pot viure un mòbil. Em van deixar ben net, per dins i per fora, a punt per poder servir un altre humà. Com nou. I al cap de poc vaig poder demostrar que, efectivament, encara em queda molt de temps útil per fer les coses més fàcils a les persones.

Un amo nou em va comprar i tots els moments feliços de la meva primera vida els vaig poder repetir. Vaig tenir l’oportunitat de reviure les primeres vegades i he tingut la sort de conèixer noves persones, nous llocs i noves experiències. He ampliat horitzons: les coses que busca a internet el meu nou propietari són ben diferents de les que buscava l’anterior; cada dia soc més culte! Tinc un molt bon record del meu primer amo, però també soc molt feliç ara a la meva nova casa. Que em portessin a Second va ser una de les millors coses que m’han passat!

Aquesta és tan sols la meva història, la història d’un mòbil!

Política de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookies

Política de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitat

Termes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicions