La Remei

La Remei Second company

La família de la Remei no ho ha tingut mai fàcil; ella va néixer en una zona rural empobrida i recorda situacions complicades al seu poble d’origen. Quan era una nena els seus pares van decidir d’anar a provar sort a la ciutat i allà van començar a treballar a les fàbriques tèxtils. Ella també hi va entrar a treballar de ben joveneta i així la família va poder anar fent. Treballant allà va conèixer en Lluís, es van enamorar i es van casar. Durant el matrimoni no els sobrava res però tampoc no els en faltava, i fins i tot podien permetre’s algun caprici de tant en tant: van comprar un cotxe, cada cert temps la Remei podia comprar alguna joia i en Lluís, que era un presumit, alguna camisa bona.

Quan va néixer la seva filla van poder pujar-la sense que li faltés res i entre tots tres van aconseguir que pogués estudiar una mica més enllà de l’escola obligatòria.  No li podien fer gaires regals però, per premiar-la per les bones notes, la Remei sempre li oferia que es quedés joies de les que ella no portava, però la seva filla té un estil diferent de la mare i no li fan el pes.

La filla de la Remei va créixer i li va donar un net que és la nineta dels seus ulls.

Des que era ben petit l’ha ciudat sempre quan la mare treballava i n’està molt orgullosa: és un noi molt intel·ligent i una persona que es fa estimar. Ara té l’edat de començar la universitat i té vocació pel cinema, però els estudis són privats i la seva mare no pot permetre’s de pagar-los-hi.

Quan la Remei se’n va assabentar va decidir que no podia ser que el seu net no pogués estudiar allò que volia i es va posar a rumiar com s’ho farien.

D’ençà que en Lluís es va morir que econòmicament les coses no estan tan bé com podrien estar, però a la Remei se li va encendre la bombeta i va pensar en les joies que ja no fa servir.Ja que la seva filla no les havia volgut com a regal, ara podien servir de regal per al net! Així doncs, la Remei va agafar totes aquelles joies que ja no li feien servei i que tenia tancades de feia anys i les va portar a Second Company per vendre-les.

Al dinar familiar següent va agafar filla i net i els va donar els diners perquè el noi pugui estudiar el que vol. D’aquí a uns anys, si veiem una pel·lícula dedicada a una tal Remei, sabrem que segurament sigui obra del seu net!

La Remei, quina gran dona!

Política de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookiesPolítica de cookies

Política de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitatPolítica de privacitat

Termes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicionsTermes i condicions